Hi daar!


Ik ben Anniek, de creatieve geest met een camera in de ene hand en soms een boterham met pindakaas in de andere (moeders, jullie kennen het wel!).


Fotografie is niet alleen mijn beroep; het is mijn manier om de wereld te zien, te begrijpen, en te delen.

In deze blog ga ik jullie meenemen op mijn avontuurlijke reis door de wereld van fotografie, gezinsleven, en de vreugde van het vastleggen van de meest onvergetelijke momenten.


Ik woon in het prachtige Nederland, waar elke hoek, elk kanaal en elke windmolen een verhaal te vertellen heeft. Met mijn camera in de hand probeer ik deze verhalen vast te leggen, van de lachende gezichten van mijn kinderen Bo en Jack tot de dynamische sfeer van zakelijke evenementen en de intieme emoties in mijn Fine-Art portretten.

Fotografie is voor mij als magie (oké, ik zou het woord 'magie' niet gebruiken, maar je snapt wat ik bedoel!). Het gaat niet alleen om wat je ziet, maar hoe je het ziet. En in deze blog wil ik die visie met jullie delen. Van technische tips (hoe krijg je die perfecte belichting?) tot de gekke verhalen achter de schermen (ooit geprobeerd een peuter te fotograferen met een konijn? Spoiler: het is hilarisch!).


Maar laat je niet misleiden door mijn serieuze camera-uitrusting en die gezichtsuitdrukking die ik altijd heb als ik door de zoeker kijk. Ik ben een groot fan van gekke dansjes en grapjes tussendoor.

En ja, ik ben die fotograaf die in bomen klimt of door de modder rolt voor die ene perfecte foto.


Dus, of je nu een fotografie-enthousiasteling bent, op zoek naar tips voor je eigen shoots, of gewoon nieuwsgierig naar het leven van een fotograferende moeder, je bent hier op de juiste plek.


Laten we samen duiken in de wereld van sluitertijden, diafragma's en onvergetelijke momenten.

Ik kan niet wachten om mijn avonturen en inzichten met jullie te delen.

Hou deze blog in de gaten, want er komen veel spannende verhalen en handige tips aan!


Tot de volgende klik!

Liefs,


Anniek 📷💕