Wat leuk dat je doorgeklikt hebt om meer over mij te weten te komen.


Hi!


Ik ben Anniek, gepassioneerd fotograaf, verhalenverteller en ja, een echt mensenmens. Geboren in het glorieuze jaar 1986, vind je mij thuis in het knusse dorpje Stad aan 't Haringvliet, waar ik mijn leven deel met mijn geweldige hubby, onze twee energieke kids, en ja, drie eigenzinnige poezen die ons leven nóg interessanter maken.


Met mijn eigen fotostudio ben ik in staat om mijn creativiteit de vrije loop te laten en een warme, uitnodigende omgeving te creëren waarin mijn klanten zich helemaal op hun gemak voelen. Hier, te midden van mijn geliefde apparatuur en inspirerende decor, komen de mooiste beelden tot leven.


Laten ik het ook even hebben over mijn 'niet zo leuke' dingen – stress staat niet op mijn favorietenlijstje, net zoals de was opvouwen of tanken. Wie heeft daar nou tijd voor? Maar hé, het hoort er allemaal bij, toch? Het zijn die kleine, alledaagse momenten die ons leven kleur geven.


Wat maakt mij gelukkig? Een stevige wandeling in de harde wind, chocolade, en een diner bereid door mijn man (want laten we eerlijk zijn, koken vind ik saai). Oh, en laten we de guilty pleasures niet vergeten, zoals een avondje bingewatchen op Netflix of een spontane danssessie in de woonkamer.


Dus daar heb je het, een klein kijkje in mijn wereld! In al mijn perfecte imperfectie.


Maar genoeg over mij! Ik zou ook graag meer over jullie willen leren! Wat maakt jou gelukkig? Wat zijn jouw verhalen die verteld moeten worden? Laten we samenwerken om jouw unieke momenten en herinneringen vast te leggen en te koesteren voor altijd.